![]() Wkładka parowa jest praktycznym dodatkiem do wszystkich garnków Le Creuset | ![]() Materiał wielowarstwowy zapewnia szybkie nagrzewanie patelni | ||
![]() Do gotowania, duszenia, smażenia na kuchence, piekarniku i podania potrawy na stół | ![]() Opracowany dla łagodnego gotowania w niskiej zawartości tłuszczu i zdrowego duszenia | ![]() Garnek z Le Creuset z wkładką jest idealny do gotowania makaronu i szparagów | ![]() Idealnie nadaje się do kuchni azjatyckiej lub przygotowywania większych porcji |
![]() Idealna do potraw, które są smażone na kuchence, a następnie pieczenie kończy się w piecu | ![]() Przez pieczenie w niskiej zawartości tłuszczu nasze dania będą smaczne i rumiane | ![]() Wkładka parowa jest praktycznym dodatkiem do wszystkich garnków Le Creuset | ![]() Idealnie nadaje się do wekowania, ale także do zup, potraw z małży, ratatouille, chili con carne |
![]() Idealna do przygotowania "trudnych" potraw z jaj, ryb i innych | ![]() Idealna do przygotowania "trudnych" potraw z jaj, ryb i innych | ![]() Idealna do przygotowania "trudnych" potraw z jaj, ryb i innych | ![]() Do gotowania, duszenia, smażenia na kuchence, piekarniku i podania potrawy na stół |
![]() Wbij jajka na patelnię i niech gotują się na wodzie, ponadto przygotuj przekąski lub ser | ![]() Pozwala gotować w niskiej temperaturze z małą zawartością tłuszczu | ![]() Pozwala gotować w niskiej temperaturze z małą zawartością tłuszczu | ![]() Pozwala gotować w niskiej temperaturze z małą zawartością tłuszczu |
![]() Charakteryzuje się wysoką przewodnością i równomiernym rozkładem ciepła | ![]() Charakteryzuje się wysoką przewodnością i równomiernym rozkładem ciepła | ||
![]() Opracowany dla łagodnego gotowania w niskiej temperaturze i zdrowego duszenia | ![]() Opracowany dla łagodnego gotowania w niskiej temperaturze i zdrowego duszenia | ![]() Materiał wielowarstwowy zapewnia szybkie nagrzewanie patelni |