Tylko teraz ! z kodem XM5 dodatkowe 5% rabat przy zakupie za minimum 400 zł oraz opieka od stłuczeń za 1 zł na cały asortyment Villeroy & Boch . Użyj kodu w koszyku.
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Bezpieczne zakupy
Idosell security badge

Blog

Ten przepyszny tort zawiera  pyszną warstwę po warstwie lodów truskawkowych z wilgotnym biszkoptem. Włoska beza jest obłożona warstwami i lekko opiekana, aby uzyskać piękny efekt dekoracyjny. Rozgrzej piekarnik do 180 ° C i posmaruj masłem 3 x 20 cm foremki do ciasta. Masło, cukier i śmietanę wytrzeć do uzyskania bladości i puszystości. Stopniowo ubijaj jajka, aż będą dobrze połączone. Przesiej mąkę i złóż, aby połączyć. Wlać mieszaninę do foremek i piec przez 20 minut lub do uzyskania złotego koloru.Opróżnij mrożony jogurt do głębokiej blachy do pieczenia. Złożyć pokrojone truskawki i zamrozić do ustawienia. Po ustawieniu, używając podstawy blaszanej, pokrój dwie tarcze wokół gładkiego 18 cm koła ostrym nożem. Włóż dyski z powrotem do zamrażarki, aż będą gotowe do złożenia. BLOG >>>>>
Czytaj więcej
Cztery pory roku stanowią naturalne tło dla wzorów jedzenia. Gotowanie sezonowe oznacza włączenie do diety produktów, które są uprawiane o tej samej porze roku, w której jesz - naturalnie dojrzewają w warunkach pogodowych, w których są najbardziej odpowiednie. Na przykład oznacza to cieszenie się słodkimi czerwonymi wiśniami latem i obfitym orzechowym kabaczkiem zimą. Pozwala to nie tylko cieszyć się potrawami o najwyższym smaku, ale także zwiększa zrównoważony rozwój i korzystnie wpływa na budżet. Zalety jedzenia tego, co jest w sezonie. Produkty sezonowe są świeższe i lepiej smakują, ponieważ zostały naturalnie dojrzałe i zebrane we właściwym czasie. Unikanie długich okresów chłodzenia lub sztucznego dojrzewania w gorących domach skutkuje większym smakiem i odżywianiem. BLOG >>>>>
Czytaj więcej
Popularny przepis w kuchni Bliskiego Wschodu i Indii, z jogurtem i świeżym dipem ziołowym i sałatkami warzywnymi. Ten przepis wystarczy, aby wypełnić 4 kieszenie pitta. Składniki do kebabów włóż do miseczki i dobrze wymieszaj dłońmi. Podziel na 8 równych kawałków i nałóż na metalowe szpikulce 20 cm.W przypadku szaszłyków warzywnych polej oliwą z oliwek i trochę przypraw i dobrze wymieszaj. Przełóż warzywa na przemian na kolejne osiem szpikulców 20 cm.
Sałatkę po prostu wymieszaj składniki w misce i dopraw do smaku. Podgrzej grill przez kilka minut, aż będzie gorący. Po rozgrzaniu lekko nasmaruj go pędzlem do pieczenia. Ułóż 4 kurczaki i 4 szaszłyki warzywne, obracając je co 2-3 minuty, aż ugotują się i ładnie przyrumienią. Utrzymuj ciepło patelni podczas powtarzania grillowania. >>>>>
Czytaj więcej
Zaufane Opinie IdoSell
4.82 / 5.00 5353 opinii
Zaufane Opinie IdoSell
2024-11-03
OK
2024-11-03
polecam sklep
pixel