Jeśli dzisiaj zajdziesz do lasu, możesz... spotkać jakichś smakoszy entuzjastycznie zbierających grzyby! Oprócz czystej przyjemności wędrowania po pięknym lesie i świeżym, rześkim powietrzu, powstanie uczta dla smakoszy, która czeka, kiedy trafisz prosto do domu, aby ugotować te pyszne kąski. Po pierwsze: istnieje dobry powód, aby zachować ostrożność w wyborze własnych grzybów - ogrom toksycznych grzybów. Z z pewnością nie chcesz ryzykować, więc zdecydowanie zalecamy, aby odwiedzić warsztat identyfikacji grzybów lub dołączyć do doświadczonej grupy zbieraczy grzybów. Zasadniczo trzymaj się z daleka od grzybów z białymi blaszkami i nie wybieraj gatunków grzybów, których nie rozpoznajesz. >>>>>
Kremowa zupa grzybowa. Ta serdeczna i pyszna zupa z melanżem grzybów jest klasyczną zimną pogodą. Ujmuje czystą esencję grzybów, z ziemistymi smakami wzmocnionymi przez mżawkę truflowego oleju. >>>>>